te koop
in voorbereiding

Lagow, Polen

4 ha recreatie project met groeipotentie

MundiPark ligt bij het pittoreske dorpje Lagow op een uurtje rijden afstand van Berlijn. De bereikbaarheid over de weg is uitstekend, het landschap ziet er fris en groen uit en doet denken aan de Ardennen. De situering aan het natuurzuivere Lagowskie Meer bezorgt het een ideale uitgangspositie voor de doorontwikkeling als recreatief domein. Het is een gebied met een zonnig toekomstbeeld.

Bekijk de video op Youtube

In Het Kort

MundiPark is ca. 4 ha groot en ligt rechtstreeks aan het mooie Lagowskie Meer. Het geheel omvat bungalows, appartementen, een restaurant, receptiegebouw en aanlegsteiger(s).

De algehele staat van onderhoud en de infrastructurele voorzieningen zijn uitstekend op orde; het geheel maakt een verzorgde en uitnodigende indruk.

Met eigen strand, aanlegsteigers en uitstekend restaurant is MundiPark een ideale locatie voor een breed publiek. De directe omgeving is een uitdaging voor uitbreiding en groei.

De verkoop omvat het grondstuk van het huidige recreatiepark met inbegrip van de bestaande infrastructuur, strand met steigers, gedienstige panden en een deel van de bestaande recreatiewoningen. Van de 57 bungalows op het terrein zijn er 27 rechtstreeks in bezit van Mundi Park sp en maken deel uit van de verkoop. Indien gewenst, kunnen aanvullend ook 8 bungalows uit particulier bezit verworven worden.

Het project onderscheidt zich door de voortreffelijke juridische organisatie, de goede staat van onderhoud, het solide parkmanagement en de uitstekende groei- en uitbreidingsmogelijkheden.

Indicatie verkoopprijs: € 3.000.000,- k.k. Verkoopprijs excl. BTW.

De verkoop omvat:

  • de infrastructuur van wegen en voorzieningen
  • strand en aanlegsteiger(s)
  • 27 volledig ingerichte bungalows (w.o. een trio en een villa)*
  • appartementencomplex (14 appartementen)
  • restaurant met bijgebouwen
  • receptiegebouw

*: optioneel kunnen aanvullend ook 8 bungalows uit bezit individuele eigenaren eveneens verworven worden.

Maja de Bij!

De opening -september 2018- aan de afslag van de E30 van het kleinschalige recreatiepark Maja(de Bij)Land mag beschouwd worden als een realistische voorbode van de recreatieve mogelijkheden die het gebied kan gaan ontwikkelen. Ook wat prijspeil betreft is een bezoek aan Polen zeer de moeite waard: voor een bescheiden prijs kun je er nog prima eten, drinken en verblijven.


 
adres
MundiPark. Lagow, Polen.

oppervlakte
4Ha recreatiepark met bungalows en appartementen

situering
natuurlijk gelegen aan meer. Nabij pittoresk dorpje. Uitstekend bereikbaar. 1 uur rijden vanaf Berlijn.

prijs
prijsindicatie ca. € 3.000.000,- k.k.

oplevering
bestaand project, goede staat van onderhoud. Goede exploitatie Organisatorisch en administratief uitstekend op orde. Aantrekkelijke uitbreidingsmogelijkheden.

parkeren
ruime gelegenheid

beschikbaar
in overleg.

Download de brochure

EN DE PL

 

Meer informatie

Het object is goed gedocumenteerd. Bij serieuze interesse bieden wij u dit graag ter inzage. Nadere informatie:

Jansen & Vastgoed
Frank C. Jansen
jansen@resultaatinvastgoed.nl
+31 6 16 98 08 15