te huur

Gerretsonplein, Eindhoven

Een buurt met toekomst

Gerretsonplein is de ideale plek voor dagelijkse boodschappen. Compacte winkelpassage met grote Jumbo en situering aan plein. Middenin z’n eigen buurt met korte loop- en fietsafstanden. Ruim en gratis parkeren bovendien.

Steeds meer jonge gezinnen met kinderen weten de huizen met tuinen in deze buurt op waarde te schatten en trekken die kant op: de buurt is in trek! De nieuwbouw van de afgelopen jaren sluit uitstekend aan bij het karakter van de omgeving. Marktonderzoek wijst uit dat het gaat om ruim 12.000 potentiële consumenten die willen kopen in winkels voor direct gebruik.

Het grote winkelgebied van Woensel ligt op vijf autominuten afstand. Makkelijk voor de grotere aankopen, dus. Voor de dagelijkse boodschappen ligt winkelcentrum Gerretsonplein ideaal dankzij de situering middenin de buurt. Het is een plek met potentie.

Van harte bieden wij een uitstekende stek voor een drogist/apotheek, poelier/noten/kaas/delicatessen/traiteur, kapper, bloemen & citygroen, bouwmarkt-op-de-hoek, etc. Kortom: alle winkels die een buurt vandaag dagelijks nodig heeft. Een uitdaging voor ondernemers met een realistische kijk op de mogelijkheden. Met visie, dus

Wat potentiële kandidaten betreft: wij kunnen potentiële ondernemers rechtstreeks in contact brengen met winkelformules. Er ligt hier een grote uitdaging voor nieuwe franchisenemers! Dus: Bel Frank Jansen. Nu!

Gerretsonplein
gaat voor z’n buurt!

Huurverlaging?!

  • 12.000 consumenten wonen er kort omheen
  • de welstand is goed
  • de afstanden zijn kort
  • parkeren is gratis

En… de huurprijzen liggen ca. 40% lager dan in grotere winkelcentra.

  • Een goeie Jumbo -autonome groei 2016:
    17%!- hebben wij al.
  • De consumenten ook.
  • Nu de winkels nog!

Download het leaflet


adres
Gerretsonplein, Eindhoven

oppervlakte
Variërend van 100 tot 148 m2

situering
Pleinligging en winkelpassage.
Jumbo Supermarkt (1900 m2) reeds gevestigd.

prijs
Vanaf € 175,- excl. btw.

oplevering
Nieuwbouw. Afwerking in overleg.

parkeren
Vrij parkeren. Ruime gelegenheid.

beschikbaar
Per direct.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren